Christmastime in Søgård

Endelig tid til at skrive lidt igen. I lørdags brugte vi flere timer på at søsætte en piratskib-sandkasse ved sommerhuset. Det tog 2 mand 3, 5 timer at sætte op. Forud var der gået næsten 1, 5 måned med at bygge det helt fra hånden og male det 3 gange. Men vi er nu også lidt stolte over resultatet. Jeg lavede også en ny skattejagt for børn der bor i sommerhuset.

 

Finally some time to write again. Saturday we spend 3,5 hours to launch a pirateship sandbox by our summerhouse. It took 1, 5 month to build it all by hand and paint it three times. We are kind of proud of it. Also I made a new treassure hunt for kids who stay there.

Måske var drømmen nok størst hos mig. Men den blev til noget på grund af stædighed og en flink ægtefælle der heldigvis også var enig om at dette var det rigtige.....efter en del års eftersøgning.

Huset ligger kun 17 minutters kørsel fra vores hjem, nær Gråsten og lige ved Gendarmstien og Flensborg Ford med skøn udsigt ud over denne.

Og jeg fik mit spabad, hvilket er skønt for min leddegigt.

Vi bruger det til os selv og store familie, men lejer det også ud gennem et fint lille lokal sommerhus-udlejningsfirma i Gråsten. Det hedder www.soenderhus.dk

Elsker bare stedet og vi fik lavet skilte til navnet Searobbers Cove som er en længere forklaring, men har noget med vores navn og stedet hvor vi bor at gøre.

Vi har et sørøvertema kørende og har nu altid skattejagt til børnefamilier som bor her. Lige nu har vi gemt en ny skat til vores julegæster og har tændt op i brændeovnen.

Jeg må love for at det har været et travlt efterår, vinter og sommer.

Efteråret var fyldt med valg til menighedsråd, og lidt tid til lange gåture.

Vinteren var fyldt med sne, en masse små gåture fordi vi havde fået en ny hundehvalp.

Juleaften havde vi huset fyldt med gæster, der endte med at måtte lave julemaden. Jeg tog min mand på hospitalet, hvor han ble sendt videre til et hjerte-hospital med en kæmpe blodprop.......Heldigvis gik alt godt og han var hjemme igen efter 8 dage.

Foråret blev forsinket på grund af sneen, jeg havde en masse kontorarbejde.

Pludeslig kom foråret og så skulle der tjek og fornyelse i to haver.

Jeg var til biskop-afskedsgudstjeneste, og til biskopindsættelse. Plus en masse receptioner i embedsmedfør (dejligt).

Nu er det endelig sommer og vi holder ferie både herhjemme og i udlandet.

Var dog først på et dejligt ophold på Broholm slot.

Nyeste kommentarer

05.02 | 22:34

God video :)

---------------------------------
http://www.kviklantop.com/

04.12 | 17:54

Ja, begge. Find dem evt. via min face Henriette Roberts (sesrobber) Jeg ringer lige til dem og fortæller du er interesseret. henriette.roberts@bbsyd.dk

04.12 | 17:23

Ok er de på face ?

03.12 | 23:38

Hej Henrik, husker dig godt. Eric og Scott bor hernede i Sønderjylland.