opskrifter

DEJ
15 g gær
½ l lunkent vand
500 g hvedemel
200 g fin durumhvede
1 spsk salt
2 spsk olivenolie

 Creme der blandes sammen.

100 gram friskost blandet med mager creme fraice,  evt. krydderurter man selv har, lidt olivenolie, en æggeblomme, lidt middelhavssalt og texas peber.

Fyld ovenpå

Ansjoser,

 lidt sardiner

muslinger

rød peber

porreskiver

Jeg starter med at marinere rød peber med revet hvidløg nogle timer, samtidig med at jeg deler en svinemørbrad i 8 stykker som jeg marinerer i barbecuesauce. Min favorit er Missisippistyle, som jeg oftest køber i Flensborg. Der tilsættes lidt Jack Daniels whiskey, som også marierer med et par timer.

Jeg opbygger bøffen med en skive bacon nederst, derefter en skive tomat, og ovenpå en skive løg.

Den marinerede sninemørbradbøf kommer på og ovenpå noget hvidløgsmarineret rød peber. Lukker bacon rundt om for at holde på peberet. Nu lægges der en god skive Gorgonzola på og endelig en eller to ansjoser. Til sidst lidt ekstra gorgonzola. Endelig ingen salt, men gerne en krydret peber på.

Nyeste kommentarer

05.02 | 22:34

God video :)

---------------------------------
http://www.kviklantop.com/

04.12 | 17:54

Ja, begge. Find dem evt. via min face Henriette Roberts (sesrobber) Jeg ringer lige til dem og fortæller du er interesseret. henriette.roberts@bbsyd.dk

04.12 | 17:23

Ok er de på face ?

03.12 | 23:38

Hej Henrik, husker dig godt. Eric og Scott bor hernede i Sønderjylland.