Christmastime in Søgård

Henriettes grillede Mediterranian style mørbradbøffer.

Jeg skærer en svinemørbrad i 7 - 8 stykker som jeg marinerer natten over, eller i mindst 6 timer, i
barbecuesauce( Missisipi style, bruger jeg selv) som tilsættes Jack Daniells whiskey.
Samtidig skærer jeg små strimler rød eller grøn peber som jeg også marinerer lige så længe i revet hvidløg.
Hver mørbradstykke bliver lagt på en skive bacon, en skive løg lægges derpå, og peberstrimler med hvidløg.
Ovenpå dette kommer en lille skive gorgonzola ost. Derefter en skive tomat som jeg drysser lidt citrontimian på samt lidt basillicum eller andre urter. Pakker så enderne af bacon op over alt dette og griller dem i fad i gasgrillen.

| Svar

Nyeste kommentarer

05.02 | 22:34

God video :)

---------------------------------
http://www.kviklantop.com/

04.12 | 17:54

Ja, begge. Find dem evt. via min face Henriette Roberts (sesrobber) Jeg ringer lige til dem og fortæller du er interesseret. henriette.roberts@bbsyd.dk

04.12 | 17:23

Ok er de på face ?

03.12 | 23:38

Hej Henrik, husker dig godt. Eric og Scott bor hernede i Sønderjylland.