Christmastime in Søgård

Har været på en skøn uges ferie i Alsace Frankrig. I mange år boede vi på campingpladsen i byen Obernai. Mange børnebørn har været med på stedet og alle elsker dette sted.

I år var campingvognen ikke helt på toppen, og vi ville prøve noget nyt, så vi valgte et hotel 4 km fra Obernai på vej op mod Mt. Saint Odile og klosteret som vi nu har besøgt 16-17 gange. Byen hedder Klingenthael og hotellet var Hotel Des Vosges.

Foruden sønnen Lukas havde vi barnebarnet Thor med. Vi fik de flotteste store værelser med badekar og hver værelse havde stor altan ud mod front på 6 meter og på siden var den ca. 4 meter. En dejlig udsigt, og vejret var flot, så vi købte det gode franske brød og pate foruden andet til børnene til frokost hver dag på altanen. Morgenmad og tre retters menu var med i opholdet. Rigtig lækker fransk mad hver aften, tilberedt af en i egnen kendt fransk kvindelig kok. 

Vi nød rigtig opholdet på hotellet og dets pool, men Lukas savnede alligevel campingpladsen, som han besøgte flere gange. Det kunne jo være nogle gamle venner dukkede op.

Det var dejligt at vi var tre personer der kørte den lange tur. Vejen derned gik hurtigt og nemt, men hjemturen var sej, med den ene kø efter den anden i 31,5 graders varme. Det tog næsten 4 timer mere end normalt.

Vores to værelser var hele den brede altanside over navnet på hotellet, foruden de 4 meter på hver side.

| Svar

Nyeste kommentarer

05.02 | 22:34

God video :)

---------------------------------
http://www.kviklantop.com/

04.12 | 17:54

Ja, begge. Find dem evt. via min face Henriette Roberts (sesrobber) Jeg ringer lige til dem og fortæller du er interesseret. henriette.roberts@bbsyd.dk

04.12 | 17:23

Ok er de på face ?

03.12 | 23:38

Hej Henrik, husker dig godt. Eric og Scott bor hernede i Sønderjylland.