Christmastime in Søgård

31.marts.

Det lune vejr i flere uger har virkelig givet grobund for ukrudtet. Så nu er vi gået igang med bedene både i vores have herhjemme, men også i kolonihaven. Herhjemme har vi kun to bede tilbage da staudebedet kun mangler at blive gravet igennem for at få tilføjet noget mere muld og grus for derefter at blive tilsået med græs.

Vores grund har tilsyneladende været en grusparkeringsplads ved søen for år tilbage, og jorden er total håbløs som have. Vi har ellers forsøgt at tilføje masse mere muld, men der kommer stadig sten op af jorden. Så alt er lavet til højbede og stenbede og græs, og kun to almindelig bede.

Derfor fik vi en kolonhavve, så vi kunne forme en have med bede og græs. Og små højbede med urter en gang.

Nu er jeg igang med at grave det første staudebed og lave det lidt større, da andre bede skal laves lidt mindre. Midt på var der et rundt bed med sten omkring, godt gemt i græsset. Og en enkelt staude midt i.

Mens jeg gravede spurgte ægtefællen om han måtte gøre noget med det runde bed, og selv bestemme planter. Det fik han lov til og jeg blev virkelig glad overrasket over at se hvor fint det blev, især da han slet ikke før har været haveinteresseret.

Så nu står vores flotte bed der midt på plænen med deres smukke forårsblomster.

| Svar

Nyeste kommentarer

05.02 | 22:34

God video :)

---------------------------------
http://www.kviklantop.com/

04.12 | 17:54

Ja, begge. Find dem evt. via min face Henriette Roberts (sesrobber) Jeg ringer lige til dem og fortæller du er interesseret. henriette.roberts@bbsyd.dk

04.12 | 17:23

Ok er de på face ?

03.12 | 23:38

Hej Henrik, husker dig godt. Eric og Scott bor hernede i Sønderjylland.