Christmastime in Søgård

29.02.2012

Byens dilletant forestilling er veloverstået. Af alle de store aktiviteter og festligheder vi borgere er med til at sætte op i året løb, er dilletant noget af det vi i vores familie bruger mest tid på. Ikke fordi vi spiller med, eller fordi vi tager det store slæb med at hive annoncer hjem til vores dilletanthæfte. Eller laver al maden og lagkagerne til de to showaftener. At gå ud og få firmer til at tegne annoncer var nok det sværeste arbejde jeg selv var med til før i tiden, men vi havde nu også rigeligt at se til med dilletantbladet.

Tre uger før bladet blev sendt ud til borgere beynder vores arbejde med at finde billeder til forsiden. Ofte er det nok at læse stykkets omtale, men ikke i år, vi måtte møde op til en af prøverne for at forstå hvad det gik ud på.

Mange annoncer bliver gengivet og gir ikke store problemer. Andre er helt nye og hvis vi er heldige kommer de hurtigt med annoncebestillingen. Der kommer annoncer som når de sættes på papir er så utydelige at man bruger flere timer på at omformatere dem, eller bygge dem helt nyt op.

Efterhånden som annoncerne kommer til os, har vi en fornemmelse af hvor mange sider hæftet ender med. Der er nogle reklamer for ting der foregår i byen i løbet af året. Der vil altid være nogle ekstra tomme pladser på grund af de tre størelser som annoncerne kan være og de pladser udfyldes med jokes. Vi prøver at finde nogle der relaterer til stykket, men ellers finder vi nogle andre. I år fandt jeg flest billedjokes.

Til trods for at vi altid har en deadline, kommer de sidste annoncer altid et par dage senere. Så helt ned til de sidste minutter før bladet bliver printet ud, kommer der rettelser som bliver sendt med usb stick til skolens pedel der trykker hæftet.

I de fire år i har lavet dilletanthæftet er der alligevel altid sneget sig en fejl ind. Vi bliver aldrig professionelle.

Men det blev nu et ok blad på 36 sider alligevel.

| Svar

Nyeste kommentarer

05.02 | 22:34

God video :)

---------------------------------
http://www.kviklantop.com/

04.12 | 17:54

Ja, begge. Find dem evt. via min face Henriette Roberts (sesrobber) Jeg ringer lige til dem og fortæller du er interesseret. henriette.roberts@bbsyd.dk

04.12 | 17:23

Ok er de på face ?

03.12 | 23:38

Hej Henrik, husker dig godt. Eric og Scott bor hernede i Sønderjylland.